Wie zijn wij

Mijn naam is Marieke. Ik kwam voor het eerst in aanraking met de Anat Baniel Methode neuromovement in 2015.

Onze dochter had behoorlijke hersenschade opgelopen en we waren op zoek naar een manier om haar te helpen in haar ontwikkeling. Na het lezen van een boek over hersenplasticiteit van Dr. Michael Merzenich kwam ik op het spoor van Anat Baniel.

Sinds ze ABM lessen krijgt, heeft onze dochter significante stappen gemaakt. We hebben ontwikkelingen gezien die zowel wij als ouders als haar artsen zeker niet hadden verwacht. Daarnaast ben ik onder de indruk van de wetenschappelijke basis die ten grondslag ligt aan deze methode. Begin 2016 begon ik daarom aan de opleiding om deze methode van Anat Baniel zelf te leren. Inmiddels ben ik een Certified Anat Baniel Method Practitioner℠ voor volwassenen én kinderen.

Mijn naam is Gerard. We waren enthousiast over de veranderingen die we bij onze dochter zagen nadat ze met ABM begon. Met het besef dat vele anderen ook baat bij de methode kunnen hebben, maar dat er slechts weinig practitioners in Nederland zijn, besloot ik om ook hier mijn werk van te maken. Vanaf 2019 volgde ik de opleiding Certified Anat Baniel Method Practitioner℠ voor volwassenen, en in 2022 voor kinderen. Sinds 2021 ben ik werkzaam in het centrum voor Neurobeweging.

We werken vanuit onze praktijk in Doorn. Het adres vind je hier.